onsdag den 16. januar 2013

Pst.......

Ja, det er altså ikke fordi jeg er tilbage i blogger-topform, men det er der masser af grunde til. Studiet tager al min tid, og den smule kreativitet jeg har tid til, har jeg slet ikke tid til at blogge om. Det kunne ellers være spændende, for jeg er ved at planlægge bryllup - mit eget altså. Jeg skal giftes til sommer, og selvom det bliver et gør-det-selv bryllup, så er der bare tusind andre ting der fylder mere end bloggen.

Jeg vil dog ikke snyde faste læsere for et lille tip - jeg har oprettet en blandet annonce på dba, med bl.a. en lysegrøn Kronjyden + andre lækre ting.

Kig forbi annoncen, hvis der er noget du kunne bruge.


4 kommentarer:

 1. Jeg vil altså så gerne læse om dine bryllupsforberedelser, for jeg skal jo også selv igang inden alt for længe. Inspiration suges til mig, så bring it on ;)

  SvarSlet
 2. Hej,
  jeg vil høre, om du har solgt alle Kronjyderne?

  Mvh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mirjam,

   Jeg har stadig de to blå til salg. Sig endelig til hvis du er interesseret.

   Mvh Katrine

   Slet
 3. Jeg har set en anden blok at du har Erik Kold bøtter i lyserød til salg, hvad skal du have for dem? Min mail er: englestoev@hotmail.com
  Jeg har prøvet at sende dig en mail, men måske den er havnet i spam, siden jeg ikke har hørt fra dig. Så nu prøve jeg at skrive til dig her:-)
  Kærligst Louise

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...